JV. Anno 2020.

 2015. nyarán  érdekes helyszíne lett a kerületnek és a fővárosnak a Keleti pályaudvar. Sokáig gondolkodtam, hogy feltegyek-e néhány képet az akkor zajló eseményekről, aztán úgy gondoltam, hogyha már úgyis a kerületben zajló és látható érdekességek a honlap fő profilja, és amúgy sem feltétlenül ragaszkodom a nagyon rég múlt eseményekhez, miért is ne? 

 A kerület történetéhez ez is hozzá tartozik és minden "Anno", ami már elmúlt. Ezért úgy gondolom, érdemes megosztani néhány fotót arról, ami abban az időben, nem csak a magyar, hanem a külföldi médiának is központi témája volt.

 Akik kint voltak, maguk is tapasztalhatták, milyen állapotok uralkodtak itt. Én nem szeretnék semmilyen politikai állásfoglalást írni, nem is az a honlap célja, hanem csupán,  néhány  képet megosztani a kerület egy-egy érdekesebb történelmi pillanatáról. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.