JV. Anno 2020.


  2012 februárjában ismét mohácsi busók jártak a Józsefvárosban. A hangulat a hideg idő ellenére is remek volt. Már a Kesztyűgyárból való kijövetelüket is sokan várták, rengeteg gyerek, az óvodától a kiscsoportosokig. A busók nagyon barátságosak voltak úton-útfélén mindenkihez, nagyon jó szórakozást nyújtottak. A menetet végig rendőrök biztosították, mert az végighaladt a Baross utcán, a József körúton keresztbe, hosszába. A legklasszabb az volt, mikor az úttesten végig lehetett sétálni, miközben miattunk megállították  a villamost és más járműveket. :)

A busók sütötte pogácsa nagyon kapós volt és hamar elfogyott.Minden gyereknek szinte egy vágy volt: hogy megérinthessék a szőrös embereket.A kívülről zord külső, belül meleg szívet takart.A pogácsát majszoló  gyerekek között.A menet áthaladt a Tavaszmező utcánMajd a 32-esek terénA Főkolompos :)Érdeklődők :)A busók csapataEgy kis pihenés a nagy télűzésbenSírnak vagy nevetnek?Megtáncoltatták a lányokat :)És a buli a Corvin mozinál ért véget...

Vestibulum nec ultrices diam, a feugiat lectus. Pellentesque eu sodales enim, nec consequat velit. Proin ullamcorper nibh nec malesuada iaculis. Donec pulvinar ipsum ac tellus ornare, quis vulputate lectus volutpat.